Jenang Gulo Song Lyrics Jenang gulo kowe ojo lali Marang aku iki cah ayu Nalikane nandang susah Sopo sing ngancani Dhek semono aku tetep tresno Lan tetep setyo cah ayu Durung nate gawe gelo Lan gawe kuciwo Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni Lyrics powered by www. Home Jenang Gulo Lyrics. Jenang Gulo Song Lyrics Jenang gulo kowe ojo lali Marang aku iki cah ayu Nalikane nandang susah Sopo sing ngancani Dhek semono aku tetep tresno Lan tetep setyo cah ayu Durung nate gawe gelo Lan gawe kuciwo Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni Lyrics powered by www. This song is currently unavailable in your area. More from this album This song is currently unavailable in your area.

mus mulyadi jenang gulo

Uploader: Mulkis
Date Added: 18 February 2012
File Size: 48.80 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 85773
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Jenang Gulo Song Lyrics Jenang gulo kowe ojo lali Marang aku iki cah mhlyadi Nalikane nandang susah Sopo sing ngancani Dhek semono aku tetep tresno Lan tetep setyo cah ayu Durung nate gawe gelo Lan gawe kuciwo Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Jenamg ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni Lyrics powered by www.

  KARKUZHALI POOVU MP3 DOWNLOAD

More from this album This song is currently jus in your area.

mus mulyadi jenang gulo

This will be your default for searching and browsing, but we’ll still show you jsnang for other languages. This song is currently unavailable in your area.

mus mulyadi jenang gulo

Jenang Gulo Song Lyrics Jenang gulo kowe ojo lali Marang aku iki cah ayu Nalikane nandang susah Sopo sing ngancani Dhek semono aku tetep tresno Lan tetep setyo cah ayu Durung nate gawe gelo Lan gawe kuciwo Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah bulo marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni Lyrics powered by www.

This will be your default for searching and browsing, but we’ll still show you results for other languages. Jenang gulo kowe ojo lali Marang aku iki cah ayu Nalikane nandang susah Sopo sing ngancani Dhek semono aku tetep tresno Lan tetep setyo cah ayu Durung nate gawe gelo Lan gawe jwnang Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni.

  VISMAT GRASS FREE DOWNLOAD

More from this album Jenang gulo kowe ojo lali Marang aku iki cah ayu Nalikane nandang susah Sopo sing ngancani Dhek semono aku tetep tresno Lan tetep setyo cah ayu Durung nate gawe gelo Lan gawe kuciwo Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang guloo Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji mhs susah Podho dilakoni Ning saiki bareng mukti Kowe kok njur malah lali marang aku Sithik-sithik mesti nesu Terus ngajak padu jo ngono ojo ngono Opo kowe pancen ra kelingan Jamane dhek biyen cah ayu Nate janji bungah susah Podho dilakoni.

Home Jenang Gulo Lyrics. Home Jenang Gulo Lyrics.